Bliv beroliget i krop og sjæl gennem en 45-minutters, kanaliseret healing, sammensat af en balanceret kombination af Reiki-, Inka-, og BLU-e-healing. 

Healing

Når vores energisystem i auraen er overloaded, blokerer det for den livsenergi der skal flyde frit i chakraerne, hvilket kan komme til udtryk ved hovedpine og stress. Ved hjælp af healing bliver auraen befriet af blokeringeringerne. Jeg benytter en kombination af følgende 3 healingsformer:

Mobirise

Reikihealing

Reikihealing er en blid, kanaliseret energiform som harmoniserer kroppens energisystem. Den fine og subtile energi er kendt for at berolige nervesystemet og derigennem dæmpe stress.

Mobirise

Inkahealing

Inkahealingen sørger for at genskabe jordforbindelsen gennem de 4 klassiske elementer. Den øger modtageligheden for andre healingsformer og sender den tunge energi i jorden.

Mobirise

BLU-e-healing

BLU-e-healing er det 'tungere skyts' og bruges til at rette auraen ud. Den er karakteriseret ved at blive set som havende en gasblå farve af clairvoyante modtagere.
 Bruges også til fjernhealing.

Som modtager lægger man sig på briksen, og får et blødt tæppe over.

Som behandler lader jeg mig guide af energierne, til hvorvidt jeg skal lade mine hænder hvile forskellige steder på kroppen, eller lade dem følge rundt langs auraen. 

Af og til kræver energien at auraen renses af en blid røg fra salvieblade og krystaller anvendes til at understøtte healingen. 

Built with Mobirise